Verwerken
Home  Contact us  RSS Feed English German Nederlands  
Webhosting pakketten 

Op zoek naar een goed HOSTING-pakket voor uw website ? Of wilt u alleen een EMAIL-pakket voor uw eigen domein ? We hebben de keuze voor u zo eenvoudig mogelijk gemaakt, geen eindeloze lijst van mogelijkheden: gewoon goede dienstverlening.
Het Small hostingpakket biedt dezelfde mogelijkheden als het BASIC hostingpakket, maar gewoon in afgeslankte vorm . U beschikt over één database zodat U er zelfs een Joomla website op kunt draaien.

Over het algemeen is het BASIC-hostingpakket de beste keuze: het biedt ruim voldoende voor bijna elke website, en zeer geschikt voor webwinkels en websites op basis van een CMS-systeem zoals JOOMLA. En wilt u toch nog wat meer dan is het Advanced-hostingpakket heel geschikt, voor diegene die alleen een email-account willen hebben is het EMAIL-pakket een prima keuze.

Desgewenst maken we een HOSTING-pakket speciaal op maat. Mocht u nog vragen hebben, dan horen we dat graag !

**System Error**
Het is niet gelukt om de geconfigureerde pakketten te vinden. Als u denkt dat dit een vergissing is, kunt u contact opnemen met ondersteuning en deze fout melden, zodat we het probleem kunnen verhelpen.